Lån med betalningsanmärkning 2020!

Lån med betalningsanmärkning bör man inte ta men om man ändå är tvungen så finns det några långivare som även erbjuder folk med betalningsanmärkning att låna pengar hos dom. Här på Smslåna listar vi några som gör just det, erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Där gör man en sedvanlig kreditupplysning men sen gör man ofta en extra titt där man tittar om man tror att personen kan betala tillbaka sitt lån. Man kan ju trots allt dragit på sig en betalningsanmärkning av misstag. Vilket ju inte går att ta bort trots att man kan betala tillbaka lånet. Var noga med att inte låna pengar som du inte kan betala tillbaka.

Högkostnadskredit symbol

Tänk på att smslån är högkostnadskredit. Missar du att betala tillbaka lånet i tid så kan det leda till mycket högre kostnader för dig. Och uteblir din betalning helt så kan det leda till betalningsanmärkning. Om du behöver hjälp kan du vända dig till din budget- och skuldrådgivningen i din kommun där du bor. Kontaktuppgifter för det hittar du bland annat på Hallåkonsument.se.

Vårt mål är att DU ska spara pengar med hjälp av Smslåna.nu!

Bästa sms-lån trots betalningsanmärkningar 2020

Vi har utgått från listan med alla smslån som du hittar på startsidan och sedan tagit ut dom där det finns möjlighet att låna pengar trots betalningsanmärkningar. Så titta igenom listan för att se om någon av dessa passar dig som inte har så lätt att låna pengar annars. Vill du se vilka långivaren som har utbetalning av lån även på helgen så har vi även en sådan lista för dig. Så titta gärna in den om du vill se vad det finns för möjlighet att få en utbetalning även på helgen.


Ränteexempel: Om du lånar 10.000kr i 90 dagar med nominell ränta 39% och effektiv ränta 83% så ska du betala tillbaka 11.045 kr. Det vill säga 10.000kr + 1045kr.


Vi friskriver eventuella faktafel som kan smyga sig in i listan. Listan uppdateras manuellt och vi människor kan göra fel helt enkelt. Och ibland kan vi dessutom inte vara lika snabba att uppdatera faktan som långivarna.

Bästa lån med betalningsanmärkning 2020

Det här är alltså en sammanställning av bäst i test av lån man ska kunna ta trot att man har betalningsanmärkning eller betalningsanmärkningar. Men ibland hinner vi inte med och kontrollera det för dagen så det är alltid upp till dig att kontrollera att det stämmer. Och kom ihåg att det absolut inte är någon garanti att få låna pengar för det. Och du ska aldrig låna pengar om du inte vet hur du ska betala tillbaka dom till 100%. För om du inte betalar tillbaka inom återbetalningstiden så kan det få enorma konsekvenser för din ekonomi.